Prantsusmaal tappis mees viis oma pereliiget

Copy
Prantsuse politsei teel, mis viib sündmuspaika.
Prantsuse politsei teel, mis viib sündmuspaika. Foto: JEAN-PHILIPPE KSIAZEK/AFP/Scanpix

Politsei lasi täna maha Ida-Prantsusmaa maapiirkonnas kahekümnendates eluaastates mehe, kes tappis viis oma pereliiget ning barrikeeris end koju, teatasid kohalikud allikad AFP-le

Prantsuse politsei eriüksused olid eile õhtust alates Douvresi külas Alpide jalamil umbes 50 kilomeetrit Lyonist idapool.

Naaberküla linnapea Christian Limousin ütles, et kahtlusalune oli tapnud viis oma pereliiget, sealhulgas kolm last, enne kui politsei teda kinnistule tungides maha lasid. Kohalike teadete kohaselt olid ohvrid kahtlusaluse isa, kasuema ja tema kolm õde-venda vanuses 17, 15 ja 5 aastat.

Ei politsei ega kohalik prokuratuur ei ole veel kinnitanud ohvrite isikuid.

Alles nädalavahetusel toimus Angers'i linnas kolme inimese mõrv, kui Sudaani pagulane pärast tänaval toimunud tüli kolm noort ragbimängijat surnuks torkas.

Laupäeva õhtul tulistas Prantsusmaal naispolitseinik Pariisist lääne pool asuvas Dreux' linnas maha mehe, kes teda pärast kodutüli mõõgaga ründas, teatasid prokurörid.

Hirm kuritegevuse ees oli üks juhtivaid kampaania teemasid tänavustel presidendi- ja parlamendivalimistel Prantsusmaal, kus immigratsioonivastane ja paremäärmuslik Marine Le Peni partei Rassemblement National saavutas ajaloolise edu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles