Peterburi limonovlased tungisid Putini büroosse

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natsionaalbolševikel on miilitsaga alalõpmata häda..
Natsionaalbolševikel on miilitsaga alalõpmata häda.. Foto: AP / Scanpix.

Kolm äärmusliku opositsioonirühmituse liiget vahistati pärast seda, kui nad hõivasid kontori, kus venemaalased saavad esitada oma kaebusi valitsusjuhile.


Peterburi miilitsa pressiesindaja kinnitusel tungis kolm natsionaalbolševike ridadesse kuulunud isikut peaministri büroo vastuvõturuumi ning aheldas end seal käeraudadega, vahendas AFP.

«Nad nõudsid isiklikku kohtumist Vladimir Putiniga, et rääkida temaga majanduskriisis kannatavate kodanike abistamisest,» lisas ametnik, kelle kinnitusel arreteeriti kolmik lühikese aja möödudes.

Vene natsionaalbolševikud on varemgi korraldanud teatraalseid protestiaktsioone võimude vastu ning loopinud näiteks toitu valitsusametnike pihta.

Peterburis rünnaku alla sattunud ruumid kuuluvad «peaminister Putini vastuvõtubüroode» laia võrku, mis avati mullu Venemaa erinevates osades, et kodanikud saaksid esitada valitsusjuhile oma petitsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles