Läänekaldal tapeti Iisraeli sõjaväeoperatsiooni käigus kaks palestiinlast

Copy
Leinajad kannavad 25-aastase Muhamad Azizi ja 28-aastase Abdul Rahman Jamal Suleiman Sobhi surnukehi, kes tapeti kokkupõrgetes Iisraeli vägedega Läänekalda linnas Nablus.
Leinajad kannavad 25-aastase Muhamad Azizi ja 28-aastase Abdul Rahman Jamal Suleiman Sobhi surnukehi, kes tapeti kokkupõrgetes Iisraeli vägedega Läänekalda linnas Nablus. Foto: JAAFAR ASHTIYEH/AFP/Scanpix

Iisraeli sõjaväeoperatsiooni käigus tapeti öösel Läänekalda linnas Nabluses kaks palestiinlast, teatas Palestiina terviseministeerium täna varahommikul.

Ministeeriumi sõnul olid tapetud 25-aastane Muhamad Azizi ning 28-aastane Abdul Rahman Jamal Suleiman Sobh. Nendele lisaks on väidetavalt viis inimest haavatud, kellest kahe seisund on raske.

Iisraeli armee teatas, et viis Nabluses läbi operatsiooni, kuid ei kommenteerinud Palestiina väiteid ohvrite kohta. Küll aga on avalduses öeldud, et toimus tulevahetus relvastatud kahtlusaluste ja sõjaväe vahel.

Läänekaldal on alates märtsi lõpust tapetud vähemalt 52 palestiinlast, kelle hulgas on olnud nii võitlejaid kui ka tsiviilelanikke, teiste seas Palestiina ja USA topeltkodakondsust omanud Al Jazeera ajakirjanik Shireen Abu Akleh, kes tapeti, kui ta kajastas Iisraeli haarangut Jeninis.

Iisraelis on samal ajal peamiselt palestiinlaste käe läbi tapetud 19 inimest,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles