Ameerikas tappis tulistaja matkal olnud lapse ja vanemad

Copy
USA politsei Peck Parkis, California osariigis 24. juulil, kus samuti toimus tulistamine. Foto on illustratiivne.
USA politsei Peck Parkis, California osariigis 24. juulil, kus samuti toimus tulistamine. Foto on illustratiivne. Foto: Ringo H.W. Chiu

USAs Iowa osariigis mõrvas tulistaja matkal olnud kuueaastase tüdruku ja tema vanemad, vahendas politsei teadaannet Ameerika meediaplatform CNN. 

42-aastase Sarah ja Tyler Schmidti ning nende tütre Lula surnukehad leiti telgist Maquoketa Caves State Parkis.

Pere üheksa-aastane poeg elas rünnaku üle.

Politsei leidis ka kahtlustatava tulistaja, 23-aastase Anthony Orlando Sherwini surnukeha, võimud usuvad, et mees tulistas peale veretööd ka iseennast.

Kahtlusaluse ja ohvrite vahelisest varasemast tülist teateid ei ole, ütles Iowa kriminaaluurimise osakonna abidirektor Mitch Mortvedt avalduses.

Ohvrite surnukehad leiti reede hommikul, kiirabi kutsuti kell 06.23 kohaliku aja järgi. Park evakueeriti ja relvastatud Sherwini laip leiti peale õhuotsinguid.

Üheksa-aastase ellujäänu abistamiseks loodud rahakogumiskampaania GoFundMe platformil oli eile õhtuks kogunenud peaaegu 150 000 dollarit. Kampaania korraldaja on tapetud pereema nõbu ja kinnitas, et poissi «ümbritsevad sugulased ja sõbrad, kes toetavad teda nii palju kui võimalik».

Juhtumi uurimine jätkub ja Maquoketa Caves State Park on külastajatele osaliselt suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles