VIDEO Jumal annab, Jumal võtab: vaimulikult rööviti jutluse ajal teemantehted (3)

Postimees
Copy
Piiskop Lamor Miller-Whitehead.
Piiskop Lamor Miller-Whitehead. Foto: Mary Altaffer / AP Photo / SCANPIX

Gucci ülikondade, teemantidega kaetud ehete ja luksussõidukite poolest tuntud Brooklyni vaimulikku Lamor Miller-Whiteheadi rööviti pühapäevase jutluse ajal.  Mees ja tema naine jäid ilma ehetest, mille väärtus on kokku miljon dollarit. 

«Põhjus pole selles, et ma uhkustan,» ütles Rolls Royce'i omav 44-aastane vaimulik videos vahetult peale seda, kui kolm varast teda jutluse ajal ründasid ja lisas, et tuntud piiskopiks olemine on ühtaegu nii õnnistus kui needus.

Varaste saagiks langesid Rolexi käekell (75 000 dollarit), Cavalieri käekell (75 000 dollarit), rubiini ja teemandiga piiskopisõrmus (25 000 dollarit), kaks teemandiga piiskopisõrmust (kokku 50 000 dollarit), teemantkõrvarõngad (25 000 dollarit), teemandist ja smaragdidega rist (25 000 dollarit), piiskopirist (25 000 dollarit), piiskopi kuldrist (10 000).

Vargad jätsid ka vaimuliku abikaasa ehetest ilma - kokku oli kahju ligi miljon dollarit. 

«Nad võtsid kõik minu ja mu naise ehted ja lahkusid,» ütles vaimulik Miller-Whitehead ja ütles, et temalt rööviti isegi abielusõrmus ja sündmus on tema kogudust sügavalt traumeerinud, vahendab Ameerika ajaleht New York Post. 

«Et te lõite kirikuukse jalaga lahti ja tulite relvadega jumalateenistusele – see, mida Jumal teiega teeb, on hullem kõigest, mida mina suudaksin,» vahendas New York Post vaimuliku sõnu. 

Miller-Whitehead ütles, et mõistab tänavareegleid ning kutsus avalikkust üles kohalikule politseile vihjeid andma. Lisaks pakkus vaimulik röövlite tabamise eest 50 000 dollarit vaevatasu. 

Kolm kahtlusalust põgenesid valge Mercedesega.

Politsei teatel olid kurjategijad esmaspäevaks veel tabamata. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles