Pariisi kesklinna avalikus tualetis vägistati turist

Postimees
Copy
Turistid Pariisi kesklinnas. Foto on illustratiivne.
Turistid Pariisi kesklinnas. Foto on illustratiivne. Foto: SARAH MEYSSONNIER / Reuters / SCANPIC

Prantsusmaa pealinna turismipiirkonna südames, Seine'i jõe ääres, vägistas kodutu mees avalikus tualetis Ameerika turisti, kirjutab The Guardian. 

23-aastane mees on vahistatud ja eelnevalt turvaliseks peetud jõeäärse piirkonna elanikud on šokis. 

27-aastane ohver oli koos oma elukaaslasega turismipiirkonna südames, Notre Dame'i katedraali ja Pariisi raekoja lähedal.

Veidi peale kella 1 öösel peatus naine Louis-Philippe'i silla lähedal, et kasutada avalikku tualetti. Tualettruum, mis ei ole kaugel kohalikest baaridest, on rahvarohkem kohas  ja hästi hooldatud. See oli osa uutest rajatistest, mis ehitati kuus aastat tagasi, kui jõeäärne ala muutus autovabaks.

Kohalik ajaleht Le Parisien teatas, et naise elukaaslane ootas teda läheduses, kuid hakkas muretsema, sest naisterahvas jäi tualetti pikaks ajaks. Ohvri mees lähenes tualetile ja kuulis nutmist ja naisterahva ründamist. Kannatanul õnnestus tualetist põgeneda ning  tema elukaaslasel ja teistel tualetis viibinud naistel õnnestus vägistaja kabiini lukustada. 

Piirkonna turvamehed tulid appi ja politsei vahistas mehe, kes elab Pariisi lähedal Asnières-sur-Seine'is. Esialgsetes politseivestlustes eitas kurjategija vägistamist ja väitis, et naine oli vahekorraga nõus. 

Ohver viidi kohe Pariisi haiglasse ning peale politseile ütluste andmist lendas ta koos elukaaslasega USA-sse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles