Relvastatud mees üritas Ohios tungida FBI välibüroo territooriumile

Copy
FBI välibüroo Cincinnatis.
FBI välibüroo Cincinnatis. Foto: Reuters/ScanPix

Ohios üritas relvastatud ja soomusvesti kandev mees neljapäeval tungida Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) Cincinnati välibüroo turvakontrollialasse, teatasid USA võimuesindajad.

Mees põgenes, kui agendid ta peatasid.

«Mees püüdis tungida FBI kontori külastajate läbivaatusalasse ja põgenes, kui agentidega silmitsi seisis,» kirjeldasid föderaalametnikud.

Ohio osariigipolitsei teatel jälitati seaduserikkujat maanteele, kus mees autost tulistas. Kahtlustatav lahkus seejärel maanteelt, jättis oma auto kõrvalteele ja üritas jalgsi põgeneda. Puhkes tulevahetus, kus mees sai surmavalt haavata. Keegi teine vahejuhtumis viga ei saanud.

Politsei pressiesindaja kinnitusel pidasid korrakaitseametnikud kahtlusalusega alguses läbirääkimisi, kuid mees ei andnud alla.

«Pärast seda, kui kahtlustatav tõstis politsei poole relva, tulistasid politseinikud teda ja mees suri saadud vigastustesse sündmuskohal,» ütles pressiesindaja.

Ohio korrakaitsjad sulgesid osariikidevahelise piiri lähistel maantee miili raadiuses ning kutsusid elanikke ja ettevõtete omanikke üles uksed lukustama ja siseruumides püsima. Praeguseks on tee taas avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles