Rootsis sai lavakonstruktsioonide varingus viga mitmeid inimesi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Globen-hall Stockholmis.
Globen-hall Stockholmis. Foto: SCANPIX

Rootsi pealinnas Stockholmis asuvas Globeni hallis sai reede õhtul lavakonstruktsioonide varingus vigastada mitmeid inimesi, teatas politsei.

Politseiametnike täpsustuse kohaselt viidi haiglasse kuus inimest, nende seisundi kohta pole esialgu informatsiooni. Kohapeal anti esmaabi veel kümnele vigastatule. Kokku oli õnnetuskoha vahetus läheduses ja kukkus koos lavaga umbes 30 inimest.

Globenis esines reede õhtul DJ Avicii ja publiku seas oli seega hulgaliselt noori. Õnnetus juhtus kohe kontserdi alguses.

«Kui kõik hakkasid hüppama, siis andis põrand järsku järele. Inimesed jooksid ja karjusid, puhkes paanika,» kirjeldasid õed Molly ja Majken Tottenhammar ajalehele Aftonbladet.

Õnnetuse põhjuste kohta pole esialgu informatsiooni. Globeni eestkõneleja Marie Lindqvisti sõnul ei vasta tõele väide nagu oleks kontserdil olnud liiga palju inimesi.

«Tuleb politseiuurimine. Vaatame, mis sealt selgub,» ütles Lindqvist.

Pärast õnnetust kontsert jätkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles