Madeleine McCanni kadumises kahtlustatav sakslane sai süüdistuse viies seksuaalkuriteos

Postimees
Copy
2018. aastal Itaalia politsei tehtud foto järjekordsetes seksuaalkuritegudes süüdistatavats sakslasest Christian B.-st.
2018. aastal Itaalia politsei tehtud foto järjekordsetes seksuaalkuritegudes süüdistatavats sakslasest Christian B.-st. Foto: Itaalia politsei / AFP / Scanpix

Saksamaa prokuratuur teatas täna, et nad on esitanud süüdistuse kolmes vägistamises ja kahes lastevastases seksuaalkuriteos 45-aastasele mehele, kes on peamine kahtlusalune ka Inglismaalt pärit Madeleine McCanni 15 aasta taguses kadunuks jäämises.

Braunschweigi prokuröride teatel süüdistavad nad sakslasest meest omavahel mitte seotud kuritegudes, mille ta väidetavalt pani toime 28. detsembrist 2000 kuni 11. juunini 2017 Portugalis, vahendas AFP.

Toona kolmeaastane McCann jäi Portugalis Algarve regioonis Praia da Luzis, kus ta oli perega puhkamas, kadunuks 2007. aasta 3. mail.

Prokuratuuri teatel pole Christian B.-ks nimetatud mehele nüüd esitatud süüdistuse aga seotud Briti tüdruku kadumisega, vahendas Sky News.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles