Ungari ja Iraan arendavad majanduskoostööd

Postimees
Copy
Iraani majandus- ja rahandusminister Ehsan Khandozi ja Ungari välis- ja kaubandusminister Peter Szijjarto surumas kätt pärast kolmanda Ungari-Iraani majanduskomitee koosoleku protokolli allkirjastamist Budapestis, Ungaris.
Iraani majandus- ja rahandusminister Ehsan Khandozi ja Ungari välis- ja kaubandusminister Peter Szijjarto surumas kätt pärast kolmanda Ungari-Iraani majanduskomitee koosoleku protokolli allkirjastamist Budapestis, Ungaris. Foto: Tibor Illyes/MTI/AP/Scanpix

​Ungari välisminister Peter Szijjarto sõnul töötavad Ungari ja Iraan majanduskoostöö arendamise nimel kooskõlas mõistuse ja pragmaatilisuse poliitikaga ning, et see võib aidata kaasa Teherani tagasipöördumisele rahumeelse kooseksisteerimise juurde rahvusvahelises kogukonnas vahendab The Budapest Times.

Szijjarto ütles pressikonverentsil pärast Ungari-Iraani majanduskomitee teist kohtumist 2022. aastal, et teisipäevane raketiintsident Poolas sundis lõpuks kõiki mõistma, et kogu maailmale oleks kõige parem, kui võimalikult paljud konfliktid saaksid lõpetatud.

«See nõuab tervet mõistust ja pragmaatilist lähenemist. Me rakendame Ungari ja Iraani vahelise majanduskoostöö arendamisel terve mõistuse ja pragmaatilisuse poliitikat,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles