USA poetulistamises sai surma vähemalt kümme inimest

Copy
Politseioperatsioon Walmarti juures ööl vastu 22. novembrit.
Politseioperatsioon Walmarti juures ööl vastu 22. novembrit. Foto: TT NYHETSBYRÅN/AP/SCANPIX

Relvastatud mees tappis USAs Virginia osariigis asuvas Walmarti kaupluses eile õhtul kümme inimest, teatasid ametnikud, lisades, et surma sai ka tulistaja.

USA Virginia osariigis Chesapeake'is asuvas Walmarti supermarketis tappis tulistaja kuni 10 inimest, vahendas BBC kohaliku politsei teadet. Mees, keda peeti poe juhatajaks, avas tule, keeras seejärel relva enda poole ja on nüüd surnud.

«Chesapeake'i politsei kinnitab, et ohvritega aktiivne tulistamisjuhtum oli Sam's Circle'i Walmartis. Tulistaja on surnud,» teatas Chesapeake'i linnavalitsus Twitteris.

Walmart teatas kolmapäeval, et on šokeeritud massitulistamisest, mis leidis aset tema kaupluses USA Virginia osariigis ning kus on politsei hinnangul hulk tapetuid.

«Oleme šokeeritud sellest traagilisest sündmusest meie Virginia osariigis Chesapeake'i poes. Palvetame inimeste eest, keda see puudutas, kogukonna ja meie kaaslaste eest. Teeme tihedat koostööd õiguskaitseorganitega ja oleme oma töötajate toetamisele keskendunud,» teatas kompanii Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles