Suurbritannias suri kolm läbi jää järve kukkunud last

Copy
Suurbritannias suri kolm läbi jää järve kukkunud last.
Suurbritannias suri kolm läbi jää järve kukkunud last. Foto: Anita Maric / SWNS

Suurbritannias suri kolm poissi vanuses kaheksa, kümme ja 12 eluaastat, kes kukkusid Kesk-Inglismaal Birminghami lähedal läbi järvejää, neljas laps on endiselt kriitilises seisundis haiglas, teatas täna politsei.

«Kolm last, kes kukkusid pühapäeva pärastlõunal Solihullis Babbs Mill Parkis läbi järvejää, surid traagiliselt. 8-, 10- ja 12-aastased poisid toimetati pärast veest väljatõmbamist haiglasse,» teatas politsei.

Päästetud poistel oli südametegevus seiskunud ja nad toimetati haiglasse.

«Paraku ei õnnestunud neid elustada, meie mõtted on sellel kohutaval ajal nende perede ja sõprdega,» teatas Midlansi politsei avalduses. «Neljas, kuueaastane poiss, on kriitilises seisundis haiglas.»

Tunnistajad teatasid, et nägid hiljutise külmalaine järel jäätunud järvel ka teisi lapsi.

«Otsingud järvel jätkuvad, püüame kindlaks teha, mis täpselt juhtus ning kas keegi võis veel vette kukkuda,» lisas politsei.

Suurbritanniat on tabanud külmalaine ja tugev lumesadu, mis häirib tõsiselt liiklus enne teisipäevast raudteetöötajate streiki. Mitmes Suurbritannia piirkonnas on olnud kuni kümme kraadi külma ning ööl vastu esmaspäeva sadas Londonis ja pealinna ümbruses maha kuni 10 cm lund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles