Hispaania bussiõnnetuses hukkus viis inimest

Copy
Hispaania päästetöötaja toimetab Lereze jõkke sõitnud bussi peal. Lugost Monterroso vanglast tulnud buss kukkus jõkke, kui ületas parasjagu silda. Kaks inimest hukkus ja kolm on teadmata kadunud.
Hispaania päästetöötaja toimetab Lereze jõkke sõitnud bussi peal. Lugost Monterroso vanglast tulnud buss kukkus jõkke, kui ületas parasjagu silda. Kaks inimest hukkus ja kolm on teadmata kadunud. Foto: LAVANDEIRA JR / EPA / Scanpix

Hispaania loodeosas Galicias paiskus buss ööl vastu pühapäeva sillalt jõkke, päästeameti ja tsiviilkaitseametnike teatel sai õnnetuses surma viis inimest.

Õnnetus juhtus Portugali piiri lähedal Vigo linna juures. Kolm inimest viidi õnnetuspaigalt haiglasse, sealhulgas umbes 60-aastane bussijuht.

Kohalik ajaleht La Voz de Galicia kirjutas, et bussis olid inimesed, kes olid just käinud külas oma lähedastel Monterrosos asuvas vanglas.

Esimesed kaks surnukeha avastati mõni tund pärast õnnetust, ülejäänud kolm leiti pühapäeva päeval, ütles Hispaania tsiviilkaitse pressiesindaja.

Ametnike hinnangul oli bussis kaheksa või üheksa reisijat.

«Bussis võis olla veel mõni inimene,» teatas päästeteenistus Twitteris ja lisas foto sõidukist kiires jõevoolus.

Päästetööd peatati öösel halva ilma tõttu, ent need jätkusid pühapäeva hommikul.

Õnnetus leidis aset kohas, kus on järsk kalle, mis muudab ligipääsu keeruliseks, ütles tsiviilkaitse pressiesindaja Pontevedra linnas, mis jääb õnnetuspaigast 30 kilomeetri kaugusele.

Tsiviilkaitse kohaselt oli bussijuhi alkotest negatiivne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles