Putin telepöördumises: lääne eesmärk on Venemaa lõhki rebida (10)

Copy
Vene president Vladimir Putin (keskel) koos Tula oblasti kuberneri Aleksei Djumini (vasakul) ja Štšeglovski Vali peadirektori Aleksei Visloguzoviga inspekteerimas Venemaal toodetud relvasüsteeme Tulas.
Vene president Vladimir Putin (keskel) koos Tula oblasti kuberneri Aleksei Djumini (vasakul) ja Štšeglovski Vali peadirektori Aleksei Visloguzoviga inspekteerimas Venemaal toodetud relvasüsteeme Tulas. Foto: Venemaa presidendikantselei pressiteenistus / ZUMA Press Wire / Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin väidab täna õhtul riigitelevisioonis Rossija-1 eetrisse minevas pöördumises, et lääs üritab Venemaad lõhki rebida.

«Kõige selle taga on meie geopoliitiliste vastaste poliitika, mille eesmärk on Venemaa, ajalooline Venemaa lõhki rebida,» ütleb Putin. «Nad on alati üritanud jagada ja valitseda... Meie eesmärk on teine – vene rahva ühendamine.»

Tema sõnul liigub Venemaa õigel kursil. «Ma usun, et me tegutseme õiges suunas, me kaitseme oma riiklikke huve, oma kodanike huve, oma inimesi. Ja meil ei ole muud valikut kui kaitsta oma kodanikke,» väidab Venemaa president.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles