Inglismaal sai jõululaupäeva õhtul pubitulistamises surma naine

Copy
Veretöö leidis aset Liverpooli lähistel Wallaseys asuvas pubis.
Veretöö leidis aset Liverpooli lähistel Wallaseys asuvas pubis. Foto: Peter Byrne / AP / Scanpix

Loode-Inglismaal Liverpooli lähistel leidis jõululaupäeval pubis aset tulistamine, milles hukkus naine ja sai haavata kolm meest, teatas politsei pühapäeval.

Merseyside'i politsei kohaselt uuritakse laupäeva hilisõhtul kell 23.50 aset leidnud tulistamist Wallasey väikelinnas asuvas pubis Lighthouse kui mõrva. Seni pole politsei ühtegi kahtlusalust kinni pidanud.

«Juurdlus on väga varases staadiumis ning me mõistame, et tegu on tõeliselt šokeeriva ja muserdava vahejuhtumiga, mis leidis aset vahetult enne jõulu esimest püha rahvarohkes kohas, mis oli täis noori inimesi,» ütles uurija David McCaughrean.

Naine suri haiglas kuulihaava tagajärjel, ütles politsei, märkides, et kolmele haavata saanud mehele lisaks sai vigastada veel mitu inimest.

«Usume, et tulistaja lahkus pubi parklast tumedas sõidukis, tõenäoliselt tumedat värvi Mercedeses kohe pärast tulistamist,» ütles McCaughrean, lisades, et politsei ootab juhtunu pealtnägijatelt viivitamatut kontaktivõttu nendega.

Lähedalasuva kiriku õpetaja ütles Briti uudisteagentuurile BPA, et tulistamine on šokk kohalikele elanikele selle käidava asukoha ja kogukonna jaoks olulise kogunemiskoha tõttu.

Tulistamine on võrdlemisi harva esinev nähe Suurbritannias, kus enamik politseinikke isegi ei kanna tulirelva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles