USA Mega Millions loto jackpot on 640 miljonit dollarit (1)

Copy
USA Kansase osariigis Topekas elav 67-aastane David Peralta ostis 27. detsembril Mega Millionsi pileti, lootusega võita 640 miljoni dollari suurust jackpoti. Peralta lubas võidu korral aidata ka teisi inimesi, sest ilmselt ta ise niivõrd suurt summat ei vaja.
USA Kansase osariigis Topekas elav 67-aastane David Peralta ostis 27. detsembril Mega Millionsi pileti, lootusega võita 640 miljoni dollari suurust jackpoti. Peralta lubas võidu korral aidata ka teisi inimesi, sest ilmselt ta ise niivõrd suurt summat ei vaja. Foto: John Hanna / AP / Scanpix

USA lotomängus Mega Millions on reede õhtul võimalik võita 640 miljoni dollari suurune jackpot.

Viimase 21 loosimise korral ei ole jackpot välja tulnud, kuna võidušansid on üks 302,6 miljonile. Seetõttu on peaauhind kosunud nädalast-nädalasse.

Umbes 640 miljoni dollari suurune auhind läheks sellises summas võitjale, kes valib raha kättesaamise 29 aasta jooksul võrdsete väljamaksetena. Pea kõik võitjad on seni valinud raha kohese ühekordse kättesaamise, mis reede õhtuse loosmise võidu korral oleks umbes 328,3 miljonit dollarit.

See Mega Millionsi jackpot on suurim pärast 8. novembril välja loositud Powerballi loto 2,04 miljardi dollari suurust peaauhinda, mille sai õnnelik võitja California osariigis. Seni pole rekordilise võidusumma saajat avaldatud.

Mega Millionsit mängitakse 45 osariigis, aga ka pealinnas Washingtonis ja USA Neitsisaartel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles