Põlengus hukkus üheksaliikmeline vene pere

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene tuletõrjuja
Vene tuletõrjuja Foto: SCANPIX

Venemaal Permi krais Mohhovoje asulas sai täna hommikul puhkenud tulekahjus surma terve pere – kaks täiskasvanut ja seitse last.

Eriolukordade ministeeriumi kohaliku esindaja sõnul teatati põlengust Mohhovoje asulas asuvas neljakorruselises hoones täna kohaliku aja järgi kell 10.15 (Eesti aja järgi kell 8.15), vahendas uudisteagentuur RIA Novosti.

«Sündmuspaigalt leiti viie poisi, kahe tüdruku ja kahe täiskasvanu surnukehad. Esialgsetel andmetel elas pere neljakorruselise hoone keldris,» selgitas allikas, kelle sõnul elasid praegustel andmetel vingumürgituse tagajärjel surnud ohvrid soklikorrusele ehitatud korteris.

Uudisteagentuuri AFP teatel sai põlengus surma 34-aastane mees, tema abikaasa, kelle vanust ei täpsustatud ning nende lapsed vanuses neli kuni 13 eluaastat.

Mis põlengu põhjustas, on esialgu teadmata. Juhtunu asjaolude välja selgitamiseks on alustatud juurdlus.

Venemaa riiklil uurimiskomitee teatas aga oma koduleheküljel, et esialgsete uurimustulemuste kohaselt põhjustas põlengu kuritahtlik süütamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles