Utah's leiti ühest kodust kaheksa surnukeha, nende seas viis last

Copy
Õiguskaitseametnikud Enochis Utah osariigis asuva kodu lähedal, kus leiti kaheksa laskehaavadega surnukeha.
Õiguskaitseametnikud Enochis Utah osariigis asuva kodu lähedal, kus leiti kaheksa laskehaavadega surnukeha. Foto: Ben B. Braun/The Deseret News/AP/Scanpix

USA Utah' osariigis leiti ühest kodust kaheksa kuulihaavadega surnukeha, tapetute seas on viis last, teatasid võimud eile.

Enochi linnaametnike sõnul avastati surnukehad, kui politsei läks kontrollkäigule, kuna selle pere liikmeid polnud mõnda aega näha olnud. Esialgu ei ole teada, mis juhtus, kuid politsei hinnangul ei ole mingit ohtu avalikkusele.

Umbes 8000 elanikuga Enoch asub Salt Lake Cityst ligi 400 kilomeetrit lõunas. Linnapea Rob Dotsoni sõnul oli perekond linnas hästi teada. Nendega suheldi kirikus, kogukonnas, koolis.

Utah' kuberner Spencer Cox avaldas eile õhtul Twitteris kaastunnet. Linnavolikogu liige Richard Jensen ütles, et oli pärast tulistamisest teadasaamist terve öö nutnud. Ta võttis end kokku, et rääkida oma 11-aastasele pojale juhtunust, et ta ei peaks sellest koolis kuulma.

Tegemist oli lugupeetud kogukonnaliikme ja kirikujuhiga ning see on šokk, ütles Jensen intervjuus The New York Timesile.

Utah's Cedar Citys asuv Iron County koolipiirkond teatas kolmapäeval, et kõik viis last olid selle piirkonna õpilased. Kooliametnike sõnul on neil ja õpilastel seoses juhtunuga palju emotsioone, muret ja küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles