Riimid ja kuulirahe: kuulsa räppari video võtel puhkenud tulevahetuses sai kümme inimest haavata (1)

Copy
Politsei Miami Gardenis The Licking restorani ees, kus sai tulistamises mitu inimest haavata.
Politsei Miami Gardenis The Licking restorani ees, kus sai tulistamises mitu inimest haavata. Foto: Chandan Khanna/AFP/Scanpix

USA-s Florida osariigi lõunaosas sai ühe toidukoha lähistel puhkenud tulevahetuses viga mitu inimest, teatas politsei.

Pole täpselt teada, kui mitu inimest eile öösel puhkenud tulevahetuses viga said, kuid väljaande Miami Herald andmeil sai politseiallika sõnul Miami Gardensi linnas toimunud intsidendis viga kuni kümme inimest.

Politsei uurib teateid, et söögikohas filmiti muusikavideot, ütles korrakaitseülem Delma Noel-Pratt. «Me arvame, et tegemist oli isoleeritud juhtumiga,» lisas ta.

Toidukoha lähistele oli kogunenud intsidendi ajaks suur hulk inimesi. Tunnistajate sõnul filmiti seal kuulsa räppari French Montana muusikavideot vahendab NBCmiami.

Räppar Ced Mogul ütles NBC 6-le, et ta oli lähedalasuva KFC taga võtetel ning, et seal rööviti kedagi. Moguli sõnul liikus filmimine seejärel The Licking restorani juurde. Moguli sõnul rööviti mingil hetkel ühelt osalejalt Rolex ja mobiiltelefon ning sealt edasi asi eskaleerus ning toimus tulistamine, milles sai Moguli sõnul tabamuse räppar Rob49.

Miami Gardensi politsei pressiesindaja ei kinnitanud ajakirjandusele teavet kuni kümne vigastatu kohta. Tema sõnul sai mitu inimest viga ning nende seisund on teadmata. Samas surmajuhtumeid ametniku sõnul ei olnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles