RIIKLIKU TÄHTSUSEGA KÜSIMUS ⟩ Boliivia valitsus tegeleb lennukist kaduma läinud kõutsi otsimisega

Postimees
Copy
Kass Tito jäi kadunuks detsembris, kui pidi reisima koos omanikuga Boliivia siselennuga Tarijast Santa Cruzi.
Kass Tito jäi kadunuks detsembris, kui pidi reisima koos omanikuga Boliivia siselennuga Tarijast Santa Cruzi. Foto: ANDREA ITURRE / REUTERS / SCANPIX

Boliivia valitsus on võtnud oma südameasjaks selgitada välja, kuhu kadus eelmisel kuul siselennu ajal halli ja valge kirju isane kass Tito ning kõutsi asukoha kindlaks tegemisega tegelevad nii tuletõrje, riigi lennundusamet kui ka selgeltnägija.

Tito ja tema omaniku Andrea Iturre lugu on köitnud kogu Lõuna-Ameerika riiki.

Kas läks kaduma mullu 8. detsembril, kui Iturre lendas riigi lõunaosas asuvast Tarijast Boliivia suurimasse linna Santa Cruzi. Sotsiaalmeediapostituses kirjeldas naine, et lennufirma keeldus lubamast kassi salongi, mistõttu pandi ta pagasiruumi, kuid sihtkohas maandudes ei õnnestunud looma enam leida.

Boliivia tarbijaõiguste minister Jorge Silva teatas hiljuti, et viimase abinõuna on võimud palunud nüüd appi selgeltnägija, kes peaks üritama kassiga kontakti saada ja tema asukohta kindlaks teha, vahendas Reuters. «Tänu oma tehnikatele, saab ta suhelda Titoga ja uurida välja, kus ta on,» väitis Silva raadiousutluses. «Me kasutame kõiki võimalusi, et Titot leida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles