Ursula von der Leyen: Putin tõstis panuseid

Külli Kapper
, välisuudiste toimetaja
Copy
Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen (vasakult), peaminister Kaja Kallas ja NATO peasekretär Jens Stoltenberg kõndisid Komandandi aiast pidulikult lipuheiskamiselt Stenbocki majja.
Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen (vasakult), peaminister Kaja Kallas ja NATO peasekretär Jens Stoltenberg kõndisid Komandandi aiast pidulikult lipuheiskamiselt Stenbocki majja. Foto: Mihkel Maripuu

Vabariigi 105. sünnipäeval olid Tallinnas visiidil Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen ja NATO peasekretär Jens Stoltenberg, kes andsid koos peaminister Kaja Kallasega (RE) Stenbocki majas ühise pressikonverentsi.

Kallas sõnas alustuseks: «Ukraina ei karda ja Venemaa naaberriigid ei karda, miks peaksid need, kes asuvad kaugemal, omakorda kartma.»

«Putin on panuseid tõstnud. Ta saadab kaevikutesse kahurilihaks sadu tuhandeid noori venelasi. See, mida me sel nädalal Moskvas nägime ja kuulsime (Venemaa president Vladimir Putini aastakõne 21. veebruaril – toim), ütleb meile, et samal ajal kui kasvavad kaotused lahinguväljal, koguvad jõudu ka meeleheide, desinformatsioon ja illusioonid,» lisas von der Leyen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles