Trump avab oma presidendivalimiste kampaania sel kuul Texases

Copy
USA vabariiklasest ekspresident Donald Trump tegi reedel Facebookis oma esimese postituse pärast seda, mil enam kui kaheaastase keeluaja järel taastati tema isiklik konto.
USA vabariiklasest ekspresident Donald Trump tegi reedel Facebookis oma esimese postituse pärast seda, mil enam kui kaheaastase keeluaja järel taastati tema isiklik konto. Foto: Facebook / AP / Scanpix

USA vabariiklasest ekspresident Donald Trump peab oma 2024. aasta presidendivalimiste kampaania esimese ametliku ürituse sel kuul Texase osariigis Wacos.

Üritus leiab aset laupäeval, 25. märtsil vabariiklaste enamusega osariigis, kus endisel riigipeal on palju toetajaid.

Trumpist võib saada riigi ajaloo esimene president, kes on süüdi mõistetud, kui korrakaitseametnikud New Yorgis valmistavad parajasti ette julgeolekuoperatsiooni võimalikuks kohtuprotsessiks lähinädalatel.

Kui peaks nii minema, siis võib Trump ilmuda Manhattanil kohtu ette seoses juurdlusega, mis uurib, kas miljardärist ärimees võis maksta vaikimise eest raha naistele, kes väitsid end olevat olnud temaga seksuaalsetes vahejuhtumites, ütles neli korrakaitseametnikku reedel.

Vandemeeste suurkogu salastatud töö kohta pole ühtegi avalikku teadet avaldatud, sealhulgas ka selles küsimuses, kas kogu kavatseb üldse hääletada ekspresidendile süüdistuste esitamise üle.

Trump eitab kõiki sellekohaseid süüdistusi ning peab juurdlust poliitiliselt motiveerituks.

Trump on veetnud esimesed kuud oma kampaaniast Floridas, ent alustanud nüüd külaskäikudega esimestena hääletavatesse osariikidesse. Esmaspäeval tegi ta esimese reisi Iowasse, kus vabariiklased peavad oma esimesed eelvalimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles