Venemaa kutsus välja USA, Suurbritannia ja Kanada suursaadiku seoses jämeda sekkumisega Venemaa siseasjadesse

Copy
Kanada suursaadik Venemaal Alison LeClaire, Suurbritannia suursaadik Venemaal Deborah Bronnert ja USA suursaadik Venemaal Lynne Tracy pöördusid meedia poole pärast Venemaa opositsioonitegelase Vladimir Kara-Murza kohtuasja kuulamist, kes tunnistati süüdi riigireetmises ja Venemaa armee diskrediteerimises, 17. aprillil 2023 Moskvas
Kanada suursaadik Venemaal Alison LeClaire, Suurbritannia suursaadik Venemaal Deborah Bronnert ja USA suursaadik Venemaal Lynne Tracy pöördusid meedia poole pärast Venemaa opositsioonitegelase Vladimir Kara-Murza kohtuasja kuulamist, kes tunnistati süüdi riigireetmises ja Venemaa armee diskrediteerimises, 17. aprillil 2023 Moskvas Foto: Maxim shemetov / REUTERS / Scanpix

Venemaa välisministeerium kutsus täna välja USA, Suurbritannia ja Kanada suursaadiku, kuna nad mõistsid opositsioonipoliitiku riigireetmises süüdi mõistmise hukka.

«Seoses jämeda sekkumisega Venemaa siseasjadesse ja diplomaatilisele staatusele mittevastava tegevusega on USA, Suurbritannia ja Kanada suursaadik kutsutud välisministeeriumisse,» tsiteerib TASS välisministeeriumi sõnu.

USA, Suurbritannia ja Kanada suursaadik rääkisid eile ühiselt telekaamerate ees Moskva kohtu trepil ning mõistsid kohtuotsuse hukka ja nõudsid süüdi mõistetud opositsionääri Vladimir Kara-Murza vabastamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles