Saksa politsei: jõusaali rünnakus sai raskelt viga neli inimest

Copy
Saksa politsei. Foto on illustreeriv.
Saksa politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Jean MW via www.imago-images.de

Saksamaa lääneosas Duisburgis sai jõusaalis toimunud rünnakus vähemalt neli inimest raskelt vigastada, teatas politsei teisipäeva õhtul.

Juhtum leidis aset Duisburgi vanalinnas ja politsei palus elanikel piirkonda vältida. Raekoja vastas asuvasse rünnakupaika saabus suur hulk politseinikke.

«Praeguse teabe kohaselt on üks inimene jõusaalis teisi vigastanud,» säutsus Duisburgi politsei Twitteris. «Olukord on endiselt segane.»

Saksa uudisteagentuur dpa teatas, et ründaja on endiselt vabaduses.

Mitu kannatanut toimetati haiglasse, samas kui uurijad otsisid jõusaali läbi, teatas dpa. Mitmed rünnaku pealtnägijad, kellest mõned olid veel spordikotiga, viidi lähedalasuvasse restorani, et politsei saaks neid küsitleda.

Politsei teatas, et esimesed hädaabikõned said nad umbes kell 17.40 paiku kohaliku aja järgi.

Duisburgis on umbes 500 000 elanikku ning see asub Reini ja Ruhri jõe ühinemiskohas. Varem oli linn kuulus oma söekaevandamise ja terase tootmise poolest, kuid viimastel aastakümnetel on seda vaevanud kõrge tööpuudus ja vaesus.

Duisburgist pärit Saksa parlamendi president Bärbel Bas oli rünnakust vapustatud.

«Kohutav. Minu mõtted on vigastatutega,» säutsus Bas Twitteris. «Loodan, et päästeteenistused suudavad peagi ohtliku olukorra lahendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles