Robert De Niro sai 79-aastaselt seitsmenda lapse

BNS
Copy
Robert De Niro.
Robert De Niro. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/Scanpix

USA filmistaar Robert De Niro sai 79-aastaselt taas isaks, ütles kahekordne Oscari-võitja ise hiljutises intervjuus.

De Niro parandas intervjueerijat, kes väitis, et tal on ainult kuus last. «Nüüd on tegelikult seitse,» lausus ta. «Sain just lapse,» lisas ta meelelahutuskanalile ET Canada, paljastamata värske järeltulija sugu või ema isikut.

De Niro kirjastaja kinnitas uudist AFP-le.

Pea 80-aastasel näitlejal on juba kaks last oma esimese naise Diahnne Abbottiga, kellega ta mängis koos menufilmis «Taksojuht» («Taxi Driver»), ja veel kaks seltskonnadaami Grace Hightoweriga, kellest ta 2018. aastal lahku läks.

Tal on ka kaksikud pojad modell Toukie Smithiga, kellega tal oli suhe 1980. aastate lõpus ja 1990ndate alguses.

De Niro reklaamib parasjagu oma uut komöödiat «About My Father», mis jõuab USA kinodesse 26. mail.

Regulaarselt oma põlvkonna parimate näitlejate hulka hääletatud De Niro võitis enne 40-aastaseks saamist kaks kõrgeimat filmiauhinda.

De Niro sai oma parima meeskõrvalosa Oscari filmi «Ristiisa» 1974. aastal ekraanidele jõudnud 2. osa eest («The Godfather Part II», millele järgnes ​​1981. aastal peaosatäitja kuldmehike poksija Jake LaMotta kehastamise eest filmis «Raevunud härg» («Raging Bull»).

Teised Hollywoodi ja meelelahutusstaarid, kes kõrges eas isaks on saanud, võib nimetada George Lucast (69-aastaselt) ning Charlie Chaplinit ja Mick Jaggerit (mõlemad 73-aastaselt).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles