Kulutulena levinud Kony-video autor peeti avaliku masturbeerimise pärast kinni

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokampaania «Kony 2012» autor Jason Russell.
Videokampaania «Kony 2012» autor Jason Russell. Foto: SCANPIX

Uganda sõjaroimari Joseph Kony tabamist nõudnud populaarse video autor võeti arstide hoole alla, sest leiti poolalasti tänaval masturbeerimas, teatasid eile politsei ja tema ülemus.

Sel kuul sotsiaalmeedias kulutulena levinud pooletunnise kampaaniafilmi autor, ameeriklane Jason Russell saab arstiabi väsimuse ja alatoitluse vastu, vahendas AFP tema organisatsiooni Invisible Children teadet.

Californias asuva San Diego politsei teatel pidasid korrakaitsjad 33-aastase mehe kinni üleeile ja viisid ta kohalikku meditsiiniasutusse. Pealtnägijate sõnul jooksis Russell tänaval karjudes ringi ning segas liiklust, ühe inimese sõnul oli ta alasti ja masturbeeris.

Invisible Childreni juht Ben Keesey ütles kõmuportaalile TMZ, et Russell saab arstiabi ja tahab terveks saada.

«Viimased kaks nädalat on olnud äärmiselt emotsionaalsed meie kõigi, eriti Jasoni jaoks, ja see viis eilse (üleeilse – toim) õnnetu vahejuhtumini,» ütles ta.

Russelli videot, kus ta tutvustab Uganda Issanda Vastupanuarmee (LRA) juhi Joseph Kony kuritegusid lapssõdurite värbamisel ja kutsub üles teda kinni püüdma, on Youtube’is vaadatud üle 80 miljoni korra.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles