Saksa politsei jooksis maha mängurelvaga strippari

Deutsche Welle
Copy
Politsei tegutsemas
Politsei tegutsemas Foto: Cristobal Herrera-ulashkevich / epa / scanpix

Frankfurdi politsei pani eile käed raudu meesstripparil, kes oli riietatud USA politseiniku rõivastesse ja kandis petlikult realistlikku relva koopiat.

Frankfurdi politsei teatas eile tekkinud ohtlikust olukorrast, kus kahtlusalusel oli relv, ja õnnestunud operatsioonist, mille tulemusel väidetav ründaja tehti kahjutuks, vahendas Deutsche Welle. 

Ametnikud olid saanud mitu kõnet USA politseiniku moodi riietatud noormehe kohta, kes kandis kiivrit ja relva ning luusis kesklinna põhja osas asuval Oeder Wegi tänaval.

Politsei saatis välja mitu partrulli, kes lähenesid mehe asupaigale.

«Arvestades üldist olukorda ja seda, et puudus selgus, kas mehel oli päris relv või selle koopia, peeti mees kinni ja tema relv võeti ära,» kirjutas politsei juhtunu kohta avaldatud pressiteates. «Ta löödi pikali ja tema käed pandi käeraudadesse.»

Politsei teatas, et 31-aastane mees kandis oma kostüümi osana kaasas «petlikult realistliku välimusega mängurelva».

«Lõpuks näitas uurimine, et mees oli strippar, kes kutsuti poissmeesteõhtuks Oeder Wegi pubisse,» teatas politsei. «31-aastane mees alahindas oma riietuse ohtlikku mõju.»

See juhtum leidis aset möödunud reede õhtul. Politsei sõnul vabastati kahtlustatav pärast olukorra selgitamist. Politsei ei lisanud, mis sai poissmeestepeost, kuhu jäädigi lustlikku külalist ootama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles