Võimud lükkasid ümber teate Toulouse'i tulistaja tabamisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei eriüksuslane Toulouse´is.
Politsei eriüksuslane Toulouse´is. Foto: SCANPIX

Prantsuse võimud lükkasid ümber kohaliku telekanali teate, nagu oleks politseinikud kinni pidanud Toulouse’is tundideks julgeolekujõudude eest korterisse varjunud islamisti.

Seni on kahtlusaluse tabamisest teatanud vaid telekanal   Selon BFM, kust teade arvatava tulistaja tabamisest jõudis ka rahvusvahelisse meediasse. Siseministeerium ja Élysée palee on aga teate kahtlusaluse kinnipidamisest ümber lükanud, kirjutas Prantsuse päevalehe Le Monde veebiportaal.

23-aastane alžeeria päritolu Prantsuse kodanik Mohamed Merah, kes on kiidelnud, et kuulub Al-Qaedasse ja väitnud, et tappis Prantsuse eriväelased ja juudikooli lapsed kättemaksuks palestiina laste eest, katkestas varem kõnelused politseiga.

Kinni on peetud ka kahtlusaluse vend, kelle autost leidsid politseinikud lõhkeainet. Ka võeti vahi alla kahtlusaluse ema ja tema venna tüdruksõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles