Mahhatškala tanklaplahvatuse ohvrite arv kerkis 35ni

Copy
Kaader õnnetuskohalt
Kaader õnnetuskohalt Foto: Russian Emergencies Ministry / Scanpix

Venemaal asuva Dagestani pealinna Mahhatškala bensiinijaamas eile õhtul kärgatanud plahvatuse ja sellele järgnenud põlengu ohvrite arv on tõusnud 35 inimeseni.

Mahhatškala tanklapõlengu ohvrite arv on tõusnud 35ni, täna hommikul leiti veel mitme inimese surnukehad, teatas Venemaa eriolukordade ministeeriumi pressiteenistus.

Hukkunute seas oli kolm last.

Kokku sai Mahhatškalas bensiinijaama tulekahju tagajärjel vigastada 105 inimest, ütles ministeerium aruandes.

Eile õhtul süttis Mahhatškala äärelinnas autoteenindus, misjärel tuli levis bensiinijaama. Seal toimus suur plahvatus.

«Plahvatus toimus kell 21.40 kohaliku aja järgi. Plahvatuse põhjused on selgitamisel,» ütles Dagestani administratsioonijuht Sergei Melikov varem suhtlusvõrgustikus Telegram.

«Pärast plahvatust kukkus kõik meile peale, me ei näinud enam midagi,» kirjeldas üks anonüümne pealtnägija uudisteagentuurile AFP.

Eriolukordade ministeeriumi andmetel levis tuli enam kui 600 ruutmeetri suurusele maa-alale ja selle kustutamisel töötas ligikaudu 260 päästetöötajat. Varahommikul kinnitati, et põleng on kustutatud.

Mahhatškala linnapea hoiatas varem, et sündmuskohal on teise plahvatuse oht ja inimesi evakueeritakse ümbruskonnast.

«Mahhatškala meditsiiniasutustesse on tanklaplahvatuse ja põlegu järel toodud 66 vigastatut. Neist kümne vigastused on rasked,» lisas Venemaa tervishoiuministri esimene asetäitja Viktor Fisenko öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles