ÜLEVAADE Vabariiklaste presidendikandidaadid pidasid tulise debati ilma Trumpita

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Vivek Ramaswamy ja Nikki Haley tulises väitluses Vabariikliku Partei esimeses presidendidebatis. 
Vivek Ramaswamy ja Nikki Haley tulises väitluses Vabariikliku Partei esimeses presidendidebatis. Foto: Morry Gash/AP/Scanpix

Kolmapäeva õhtul toimus Ameerika Ühendriikides Milwaukees esimene Vabariikliku Partei presidendikandidaatide debatt, millest suursoosik Donald Trump otsustas loobuda intervjuu kasuks Tucker Carlsoniga.

Muude asjade hulgas arutas Trump seda, kas miljardärist seksuaalkurjategija Jeffrey Epstein tapeti vangis olles ja kas föderaalametid piiravad vee hulka pesumasinates. Kuid päevakajalisematel teemadel rääkides läks Trump eriti äärmuslikuks.

«Nad on metsloomad. Need inimesed on tõesti väga haiged,» vastas Trump Carlsoni küsimusele, kas «vasakpoolsed» võivad pärast Trumpi süüdimõistmist üritada teda tappa.

Lisaks küsis Carlson, kas Ameerika Ühendriigid võivad liikuda kodusõja poole. Trump märkis, et ei oska seda öelda, kuid lisas: «Praegu on selline kirg, mida ma ei ole kunagi näinud ja selline vihkamine, mida ma ei ole kunagi näinud, ja see on tõenäoliselt halb kombinatsioon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles