USAs märgitakse 22 aasta möödumist 11. septembri terrorirünnakutest

Copy
New Yorgis Lincoln Centeri keskuses mälestati 11. septembri terrorirünnakuid rituaalse kavaga, mille koreograaf on Jacqulyn Buglisi. Üleskutse rahu nimel tegutseda hõlmas enam kui 150 tantsijat, muusikut ja lauljat
New Yorgis Lincoln Centeri keskuses mälestati 11. septembri terrorirünnakuid rituaalse kavaga, mille koreograaf on Jacqulyn Buglisi. Üleskutse rahu nimel tegutseda hõlmas enam kui 150 tantsijat, muusikut ja lauljat Foto: Gina M Randazzo / ZUMA Press Wire / Scanpix

Ühendriikides märgiti esmaspäeval 22 aasta möödumist tuhandeid inimelusid nõudnud ja rahvusvahelisi suhteid pöördumatult mõjutanud 11. septembri terrorirünnakutest.

Inimesed kogunesid mälestusteenistustele memoriaalidel, tuletõrjedepoodes, raehoonetes, ülikoolides ja mujal, et meenutada ohvriterohkeimat terrorirünnakut USA ajaloos.

«Neil meist, kes sel päeval kellegi kaotasid, kestab see päev edasi. Kõik liiguvad edasi ja sa leiad tee edasi, kuid see päev jääb sinu jaoks alati kestma,» ütles Edward Edelman, kes saabus New Yorgi Ground Zerosse mälestama hukkunud õemeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles