VIDEO Mehhiko parlamendile tutvustati kahte tulnukat (2)

Postimees
Copy
Väidetavad tulnukasäilmed toodi nädala alguses Mehhiko kongressi ette, et tõendada poliitikutele UFOde olemasolu, 12. september 2023. a.
Väidetavad tulnukasäilmed toodi nädala alguses Mehhiko kongressi ette, et tõendada poliitikutele UFOde olemasolu, 12. september 2023. a. Foto: HENRY ROMERO / REUTERS / Scanpix

Mehhiko parlament kuulas oma üleeilsel istungil ülevaadet Maa-välise elu võimalikkuse kohta, vahendasid uudisteagentuur AFP ja Reuters eile. 

See oli esimene Mehhiko kongressi istung, kus käsitleti tulnukatega seotud küsimusi.

UFO-entusiast Jaime Maussan (70) tõi Mehhiko parlamendiliikmetele näha kaks kirstus keha, mis tema väitel ei kuulu inimestele. Kongressi ette toodud hallidel muumiatel olid mõlemal käel kolm sõrme ja kummalise kujuga pealuu. 

Nende välimus vastas suhteliselt tüüpilisele ulmekirjanduses levinud tulnukate kirjeldusele, vahendas Helsingin Sanomat. Varem on Maussani esitletud tulnukaskeletid osutunud küll inimlaste jäänusteks, viitas Soome meedia. 

Maussani väitel on tegemist aga 1800 aastat vanade säilmetega, mis leiti 2017. aastal Peruust.

«See on esimene kord, kui saame esitleda Maa-välist elu sellisel kujul ja minu meelest näitavad need kondid selgelt, et tegemist ei olnud inimestega ega ka ühegi teise Maal elava liigi esindajatega,» vahendas Reuters Maussani sõnu.

«Me ei ole üksi,» lausus Maussan.

Kohtuekspert José de Jesús Zalce Benítez Mehhiko mereväest väitis Reutersi andmetel samuti, et seekordne säilmete röntgenuuring, mitmemõõteline muumiate modelleerimine ja DNA-analüüs näitavad, et tegemist ei ole inimeste jäänustega.

Maussan ütles, et Mehhiko võiks saada esimeseks riigiks maailmas, kes tunnustab tulnukate olemasolu planeedil.

AFP andmetel on väited tekitanud mehhiklaste seas teatud üllatust, ent enamasti ajanud inimesi naerma. Mehhiko parlament ei kujundanud selles küsimuses oma seisukohta. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles