Toulouse´i tulistaja ema tunneb end süüdi

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Merah.
Mohamed Merah. Foto: SCANPIX

Seitse inimest tapnud Toulouse´i tulistaja Mohamed Merah´ ema advokaadi sõnul tunneb naine end juhtunus osaliselt süüdi. 

Kolmapäeval kinni peetud, kuid eile vabastatud Zoulhika Azirit esindav advokaat Jean-Yves Gougnaud ütles, et naine on poja käitumisest rusutud, vahendas uudisteagentuur AFP.

«Ta küsib endalt, kas ta oleks saanud seda ära hoida,» ütles Gougnaud, viidates sellele, et Aziri 23-aastane poeg Merah lasi Edela-Prantsusmaal Toulouse´i linnas ja selle läheduses maha kolm sõdurit, kolm juudi last ja nende rabi, väites, et soovis sel moel kätte maksta palestiina laste tapmise ja Prantsusmaa sõjalise sekkumise eest Afganistanis.

«Ta on vihane. Ta mõtleb, miks tema poeg seda tegi ja süüdistab mõnevõrra ka ennast,» lisas advokaat, kelle sõnul kardab naine ka oma elu pärast. «Ta kardab kättemaksu, mistõttu ei lähe ta praegu ka oma koju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles