Soomes hukkus liiklusõnnetuses Eesti noormees

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ööl vastu tänast toimus Espoos Olaris raske avarii, kui Eesti numbrimärgiga auto sõitis suurel kiirusel vastu puud ning üks autos olnutest suri ja kolm sai vigastada.

Nelja täisealise noormehega juhtus õnnetus öösel kella kahe paiku, kui nende auto libises suurel kiirusel vastu puud, kusjuures kokkupõrge oli nii ränk, et päästeteenistus pidi kannatanud autost välja lõikama, vahendab Õhtuleht.

Esistmel istunud reisija suri sündmuskohal, kaks kaasreisijat ja autojuht viidi vigastatuna haiglasse ning neist ühe vigastused on tõsised.

Politsei kahtlustab, et sama auto põgenes veidi enne avariid teise patrulli eest ning autojuhile esitati kahtlustus liiklusohutuse eiramises, sõiduki juhtimises purjuspäi ja surma põhjustamises.

Välisministeeriumi pressiesindaja Minna-Liina Lind kinnitas, et tegu oli Eesti noormeestega, kelle lähedasi on juhtunust teavitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles