VIDEO Käpapatrull: Filipiinide turvamehi toetavad nende töös kassid

Copy
Manila ärikeskuses «töötav» turvakass Conan enne vahetuse algust. Hiirekuningad pakuvad turvameestele seltsi paljudes Filipiinide pealinna kontori- ja ettevõtlushoonetes.
Manila ärikeskuses «töötav» turvakass Conan enne vahetuse algust. Hiirekuningad pakuvad turvameestele seltsi paljudes Filipiinide pealinna kontori- ja ettevõtlushoonetes. Foto: JAM STA ROSA / AFP / Scanpix

Musta-kollasekirju ohutusvestiga kass patseerib Filipiinide kontorihoone ees rivis seisvatest turvameestest, kes ootavad vahetuse alguse eel juhtnööre, ükskõikselt mööda – kuuekuune tänaval sündinud nurrumasin Conan liitus Manila ärikeskuse turvameeskonnaga mõne aja eest ning on oma töökohustused hiilgavalt omandanud.

Kuigi kassidel pole koertega sarnaseid valvuriomadusi – ning neil on kalduvus ametipostil tukkuda –, on Conani armas olek ja meeldiv seltskond teinud temast 12-tunnistes vahetustes kergesti igavuse küüsi langevate Worldwide Corporate Centeri ärikeskuse turvatöötajatele hinnatud töökaaslase.

Juba mitu kuud turvameeskonda kuulunud Conan on üks paljudest hiirekuningatest, kes on võetud Filipiinide pealinna valvurite sekka mitteametlikuks, kuid see-eest täisväärtuslikuks liikmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles