Prantsuse võimud uurivad Strauss-Kahni seotust prostitutsiooniäriga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Strauss-Kahn
Dominique Strauss-Kahn Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) endise juhi Dominique Strauss-Kahni seotust prostitutsioonivõrgustikuga hakatakse ametlikult uurima, teatas eile tema advokaat.

Kriminaaluurimine algatati pärast seda, kui 62-aastast Strauss-Kahni oli Lille’i linnas üle kuulatud.
Mees ise eitab süüd. Strauss-Kahni kinnitusel ei teadnud ta, et pidudel kohatud naised on prostituudid.

Strauss-Kahni nimi kerkis esile, kui politsei uuris kupeldajate jõuku, kes korraldasid seksiorgiaid Lille’i ja Pariisi luksushotellides.

Strauss-Kahn on tunnistanud, et osales mõnel neist pidudest. Prokuratuur on veendunud, et Strauss-Kahn teadis organiseeritud prostitutsioonivõrgustikust. Süüdimõistmisel võib meest oodata kuni 20-aastane vanglakaristus.

Endine sotsialistist minister Strauss-Kahn peeti veebruari lõpus kinni sutenöörlusekahtlusega.

Enne seksiskandaalide lahvatamist peeti teda president Nicolas Sarkozy tõsiseks konkurendiks riigipea ametikohale. Ta vabanes vahi alt, kuid teda kuulati uuesti üle väidetava prostitutsioonivõrgustiku asjus.

Endine IMFi juht ei salga, et on elanud üsnagi seiklusrikast seksielu, kuid eitab seotust sutenöörluse ja korruptsiooniga, samuti naiste kuritegelikku ärakasutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles