PEAMINISTRIST AJAKIRJANIKUKS Boris Johnsonist saab saatejuht

Copy
01.03.2022, Tallinn
NATO peasekretär Jens Stoltenberg, NATO Euroopa liitlasvägede ülemjuhataja (SACUER) kindral Tod D. Wolters ja NATO sõjalise kommitee (CMC) esimees Rob Bauer ning Ühendkuningriigi peaminister Boris Johnson külastamas Tapa sõjaväelinnakut.

Boris Johnsoni, Kaja Kallase ja Jens Stoltenbergi ühine pressikonverents.
Foto Mihkel Maripuu, Postimees
01.03.2022, Tallinn NATO peasekretär Jens Stoltenberg, NATO Euroopa liitlasvägede ülemjuhataja (SACUER) kindral Tod D. Wolters ja NATO sõjalise kommitee (CMC) esimees Rob Bauer ning Ühendkuningriigi peaminister Boris Johnson külastamas Tapa sõjaväelinnakut. Boris Johnsoni, Kaja Kallase ja Jens Stoltenbergi ühine pressikonverents. Foto Mihkel Maripuu, Postimees Foto: Mihkel Maripuu

Ühendkuningriigi parlamendi mandaadist juunis loobunud ekspeaminister Boris Johnson teatas, et suunab oma põhifookuse meediavaldkonda.

Johnson teatas lühiajalisest karjääripöördest ühismeedia vahendusel. Tema sõnul asub ta väljaande GB News heaks tööle saatejuhi ja kommentaatorina. Endise peaministri jaoks on põhifookuses järgmisel aastal toimuvad valimised nii Ühendkuningriigis kui ka Ameerika Ühendriikides. Tal on plaanis juhtida saadet, mis räägib Ühendkuningriigi mõjust maailmas.

«Ma proovin anda sellele imelisele uuele telekanalile oma ilustamata vaateid kõigest alates Venemaast ja Hiinast kuni sõjani Ukrainas,» teatas Johnson. «Ma räägin nii tohututest võimalustest kui ka väljakutsetest Global Britain'i jaoks ja sellest, miks meie parimad päevad on veel ees.»

Johnson pole ainus konservatiivide partei poliitik, kes telekanaliga ühinenud on. Varem on sellest teatanud nii endine äriminister Jacob Rees-Mogg, erakonna aseesimees Lee Anderson kui ka parlamendiliikmed Esther McVey ja Philip Davies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles