Vene politsei tabas sarimõrvarist kannibali

Kadri Veermäe
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penza oblasti politseinikud.
Penza oblasti politseinikud. Foto: SCANPIX

Vene politsei vahistas arvatava sarimõrvari, keda kahtlustatakse ka oma ohvrite kehaosade söömises.

Penza oblastis asuvas Berlinski linnast pärit 24-aastast Aleksandr Biškovi kahtlustatakse vähemalt kuue inimese tapmises. Ohvrite jäänused olid maetud mehe kodu lähedale.

Mehe kodu läbi otsides sattusid politseinikud peale tema isiklikule päevikule, kuhu kahtlusalune oli kõik sooritatud mõrvad kirja pannud. Ka tuvastas vahistatu talle näidatud fotodelt ohvrid.

Üks uurijaist sõnas ajalehele Izvestia, et kahtlusalune tappis oma ohvrid noaga, lõikas nad lahti ja sõi nende maksad ära.

Politsei tabas Biškovi juhuslikult. Algselt oli mees vahi alla võetud seoses kohalikus poes toimunud varguste uurimisega. Ülekuulamise käigus hakkas Biškov aga äkki rääkima laipadest, mis ta oma kodu lähedale mattis.

«Me saame kinnitada, et kannibalism toimus,» sõnas ka üks kõrgemate õiguskaitseorganite allikas.

Politsei on Venemaal viimaste aastate jooksul avastanud arvukalt kannibalismijuhtumeid, mõnes neist on süüdi kodutud alkohoolikud.

Eelmise aasta augustis arreteeris politsei Murmanskis 21-aastase mehe, kes tunnistas üles geide tutvumisportaalist leitud mehe tapmise ja söömise.

2010. aasta juunis mõistis kohus pika vanglakaristuse kolmele kodutule mehele, kes olid Permis ühe mehe tapnud ja siis osaliselt ära söönud. Lisaks müüsid nad kohalikule kebabiputkale tapetu kehaosi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles