«Elon, me oleme siin!» Venemaa okupeeritud aladel elavad ukrainlased tegid Muskile ninanipsu

Copy
Tesla juht Elon Musk.
Tesla juht Elon Musk. Foto: Gonzalo Fuentes

Venemaa okupeeritud Ukraina aladel elavad Ukraina toetajad postitasid vastuseks ettevõtja Elon Muski kriitikale ühismeediasse fotosid Ukrainat toetavate sõnumitega.

Säutsuplatvormi X omanik Elon Musk kritiseeris kümmekond päeva tagasi ühismeedias Venemaa okupeeritud aladel elavaid Ukraina toetajaid, öeldes, et seal ei ole tekkinud märkimisväärset vastupanuliikumist. «Kui nad on nii Venemaa osaks olemise vastu, siis ootaks suuremat vastupanu, aga seda pole. Seega arvan, et vähemalt mõni Ida-Ukraina ja Krimmi osa tahab, et nad kuuluks Venemaale,» ütles Musk.

Ekstravagantse miljardäri kommentaaridele reageerisid tuliselt okupeeritud aladel salaja Ukraina vabaduse eest võitlevad ühendused. Üks neist, Kollase Paela Liikumine postitas sotsiaalmeediaplatvormile X ridamisi fotosid, mis on üles võetud okupeeritud territooriumil. «Elon, me oleme siin!» seisis lipikutel, millest tänavatel pilti tehti. «Meie aktivistid on igal pool: Melitopolis, Jaltas, Makijivkas, Luhanskis. Me avaldame meelt! Me peame vastu! Ühinege meiega!» kirjutas ühendus postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles