Moldova esikoer pures visiidil viibivat Austria presidenti (4)

Postimees
Copy
Moldova president Maia Sandu tutvustab Sloveenia riigipeale Nataša Pirc Musarile ja Austria presidendile Alexander Van der Bellenile oma koera Codruțit.
Moldova president Maia Sandu tutvustab Sloveenia riigipeale Nataša Pirc Musarile ja Austria presidendile Alexander Van der Bellenile oma koera Codruțit. Foto: MAIA SANDU / FACEBOOK / REUTERS / SCANPIX

Eile Moldova pealinnas Chişinăus visiidil olevale Austria presidendile Alexander Van der Bellenile lõppes katse oma võõrustaja Maia Sandu koera silitada ehmatusega, kui peni kõrgele külalisele hambad kätte lõi.

Vahejuhtum toimus, kui Sandu ja Van der Bellen jalutasid eile presidendipalee aias. Kui Moldova president tõi varem tänavakoera elu elanud lemmiku Codruți fotode jäädvustamise ajaks Van der Belleni ja samuti visiidil olnud Sloveenia presidendi Nataša Pirc Musariga kohtuma, otsustas Austria riigipea kummardada koera silitama.

Kaamerameeskonna silme all reageeris Codruț hellitusele aga hammaste välgutamisega ja naksas Van der Bellenit paremast käest, vahendas Politico.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles