VAPUSTUS PRANTSUSMAAL 41-aastane mees andis end politseile üles, öeldes, et tappis oma kolm tütart (6)

Postimees
Copy
Prantsusmaa politseiauto.
Prantsusmaa politseiauto. Foto: Frederic DIDES / SIPA / SCANPIX

Prantsusmaa politsei leidis ühest Pariisi eeslinnas asuvast korterist kolme lapse surnukehad, vahendas ajaleht Le Parisien eile.

Tapetud laste isa põgenes sündmuspaigalt, ent andis ennast hiljem üles Põhja-Prantsusmaa rannikul asuva väikese Dieppe linna politseile. Arfortvilles, kus lapsed leiti, asus laste isa elukoht. 

Nii Prantsusmaa prokuratuur kui ka politsei kinnitasid, et mehe ütlused olid õiged ja ta ongi kuriteo sooritanud, vahendas AFP. 

Pariisi eeslinna prokuröri sõnul olid tapetud tüdrukud nelja-, kümne- ja üheteistkümneaastased. Kaks last surid noahaavadesse ja isa oli peitnud nende laibad vaiba sisse. Kolmanda tütre surnukeha leiti voodist. 

End politseile üles andnud laste isa mõisteti perevägivallas süüdi juba 2021. aastal. Mehele oli kohus pannud ka laste suhtes lähenemiskeelu, ent see eemaldati hiljuti. Loo avaldamise hetkeks ei olnud suudetud laste ema veel tabada.

Praegu viibib mõrtsukas politsei järelevalve all, vahendas The Local. Dieppe politseijaoskonnas langetati traagilise sündmuse puhul lipp poolde masti.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles