VIDEO Kanadas virutas plehku pääsenud känguru politseinikule korraliku obaduse

Postimees
Copy
Kinni võetud känguru Kanadas.
Kinni võetud känguru Kanadas. Foto: Foto videost / Reuters / Scanpix

Kanada politseinikel õnnestus lõpuks kinni nabida terve nädalavahetuse Toronto lähistel jooksul olnud känguru, kuid mitte enne, kui kukkurloom virutas ühele teda jahtinud korrakaitsjale tubli obaduse otse näkku.

Emane känguru pääses talitajate käest plehku läinud neljapäeva hilisõhtul, kui looma transpordi käigus tehti puhkepaus Torontost umbes 60 kilomeetri kaugusel idas asuvas Oshawa loomaaias, selgitas CBC-le sealse loomapargi juhtiv talitaja Cameron Preyde.

Juba reedel hakkasid sotsiaalmeedias ringlema videod vangistuses sündinud kängurust, kes kihutas uljalt mööda Oshawa tänavaid ringi.

Lõpuks said politseinikud plehku pääsenud kukkurloomale jälile eilse päeva esimestel tundidel ühes Oshawa põhjaosas asuvas majapidamises, rääkis CBC Torontole politseiseersant Chris Boileau.

Korrakaitsjad võtsid kiiresti ühendus känguru talitajatega, kes soovitasid neil kinni haarata looma sabast. Boileau sõnul toimis nõuanne igati, kui mitte arvestada, et känguru virutas kinnipüüdmise käigus ühele politseinikule korraliku hoobi näkku, vahendas Reuters.

«See on midagi, mida ta ja tema üksusekaaslased mäletavad kogu oma ülejäänud karjääri jooksul,» ütles Boileau CBC Torontole, muiates, et uurimine rünnaku asjus siiski lõpetatakse, mis siis et korrakaitsja sai operatsiooni käigus kannatada.

Quebeci loomaaeda teel olnud känguru sai pärast sekeldusi politseiga arstiabi ja jääb talitaja Preyde’i sõnul paariks päevaks Oshawa loomaaeda puhkama, enne kui tema transport jätkub. «Me hoiame teda veel natuke aega siin, laseme tal puhata ja veendume, et tal on turvaline olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles