INTERVJUU Iisraeli tipp-poliitik: jõhkra veresauna korraldajate vastuvõtt Moskvas oli ennekuulmatu (1)

Anastasiya Tido
, portaali Rus.Postimees ajakirjanik
Copy
israeli peaminister Binyamin Netanyahu (keskel), Jeruusalemma ja keskkonnakaitseminister Ze'ev Elkin (vasakul) ning valitsuskabineti sekretär Tzachi Braverman (paremal) osalevad 13. mail 2018 Jeruusalemma päeva tähistamiseks korraldatud erinõupidamisel.
israeli peaminister Binyamin Netanyahu (keskel), Jeruusalemma ja keskkonnakaitseminister Ze'ev Elkin (vasakul) ning valitsuskabineti sekretär Tzachi Braverman (paremal) osalevad 13. mail 2018 Jeruusalemma päeva tähistamiseks korraldatud erinõupidamisel. Foto: AMIR COHEN/REUTERS

Iisraeli ja Ḩamāsi vaherahu viiendal päeval rääkis Rus.Postimees Iisraeli poliitiku Ze'ev Elkiniga sellest, mis sõjas edasi toimuma hakkab. Elkin on parlamendi välis- ja kaitsekomisjoni liige ning juhib Knesseti välispoliitika allkomisjoni. Ta saatis ka peaminister Binyamin Netanyahut kohtumisel president Vladimir Putiniga.

Me rääkisime Ze'ev Elkiniga mitte ainult Gazast ja selle väljavaadetest, vaid ka sellest, millised saavad olema Iisraeli suhted Ukraina ja Venemaaga.

Täna, kui Iisrael peab Gaza sektoris sõda Ḩamāsiga, on paljud huvitatud sellest, kas riigi valitsus näeb selle sektori jaoks mingit selget plaani. Mis saab sellest pärast Iisraeli võitu?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles