Vene okupandid jätkavad edenemist Avdijivkast põhjasuunal, Bahmutist lõunas käivad lahingud Klištšijivka kõrgendike pärast. Vene väejuhatus on saavutanud mitmes kohas massiivse ülekaalu, kuid pole suutnud seda seni realiseerida. Olukord on keeruline ka sellistes kohtades, kus rindejoonel pole muutusi ja mis pole varem olulisel määral tähelepanu all olnud, kirjutab riigikogu liige ja sõjavaatleja Igor Taro (Eesti 200) oma sotsiaalmeedias ilmuvas Ukraina päevikus.

Statistika annab tunnistust intensiivse lahingutegevuse jätkumisest ja eelkõige jalaväe tasandil, kuigi on märke teatud kohtades ka soomuskolonnide kasutamisest.

1) Luhanski operatiivsuunal on Vene okupantidel olnud pikka aega tekitatud märkimisväärne ülekaal, mida nad on üritanud realiseerida Kupjanski suunal Sinkovka kaudu, samuti Svjatovo poolt Kupjanski suunal Novoselivkse piirkonnas, Kreminna metsas Torske ja Lõmani suunal ja ka mitmes kohas Svjatovo ja Kreminna vahel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.