Pikanäpumehed rabavad Taanis kaasa rannikule uhtunud kingi ja kompressoreid (1)

Postimees
Copy
Maerski kaubalaevalt konteineritega Põhjamerre pudenenud esemed täna Taanis Tranumi ja Slette vahelisel rannikul.
Maerski kaubalaevalt konteineritega Põhjamerre pudenenud esemed täna Taanis Tranumi ja Slette vahelisel rannikul. Foto: CLAUS BJOERN LARSEN / EPA / SCANPIX

Pärast seda, kui laevandusettevõte Maersk alus kaotas reedel tormisel merel ligi poolsada kaubakonteinerit, on Taani rannik täis laeva lastiks olnud kaupu, mis on toonud kohale hulga inimesi, kes üritavad võõrast vara kaasa krahmata.

Kaubalaev Mayview Maersk kaotas 46 konteinerit reede hommikul, kui liikus tormisel Põhjamerel Saksamaalt Bremerhaveni sadamast Poola suunas. Konteinerites olnud kaubad hakkasid vähehaaval Taanis Põhja-Jüütimaal rannikule uhtuma juba eile, kuid tänaseks oli rand Blokhusis ja Rødhusi juba kaetud jalanõude, meditsiinis kasutatavate kanüülide ja tillukeste plastmassist käruratastega, kirjutas Taani avalik-õiguslik ringhääling DR.

14 kilomeetrise lõigu mereääre eest vastutav rannikuvalvur Thomas Duurloo käis olukorda kaemas eile päeval ja siis oli asju laokil veel vähe, kuid alates sellest on kraami aina juurde hulpinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles