ÕÕVASTAV LEID Californiasse külla saabunud sugulased leidsid võõrustaja sügavkülmikust laiba

Postimees
Copy
Politseiauto San Diego tänaval. Foto pole kõnealuse juhtumiga seotud.
Politseiauto San Diego tänaval. Foto pole kõnealuse juhtumiga seotud. Foto: MIKE BLAKE / Reuters / Scanpix

USA lääneranniku linna San Diegio veerel asuvasse eramusse külla saabunud pereliikmeid ootas ees õõvastav üllatus, kuid nad leidsid sügavkülmikust laiba.

San Diego politsei sai väljakutse Allied Gardensi piirkonda reede lõuna paiku. Linnast väljas elavad pereliikmed olid saabunud majapidamisse külla ning leidsid sügavkülmakirstu avades sellest surnukeha, vahendas NBC News.

Tulenevalt laiba leidmise ebatavalisest asukohast uurib juhtumit mõrvarühm, kuid seni on toimunu kohta teada vähe detaile. Muu hulgas pole laiba olukorra tõttu selge, kas surmani viis vägivallategu või mitte. Surma põhjust üritava tuvastada kohtuarstid.

Politsei oletab, et surnukeha kuulub naisele, kuid nii tema vanus kui rahvus on selgusetud seni, kuni õnnestub tuvastada tema isik.

«Detektiivid jätkavad teabe kogumist, et mõista, mis juhtus ja miks keha oli sügavkülmikus,» ütles politsei esindaja meediale.

Seni pole avalikustatud, kellele kõnealune maja San Diegos kuulus, ega sedagi, kes olid külla saabunud ja laiba avastanud pereliikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles