Mehhiko president kiitis olulisi kokkuleppeid USAga rändeküsimuses

Copy
USA välisminister Antony Blinkeni juhitav delegatsioon kohtus Mehhiko presidendi Andrés Manuel López Obradori ja tema kaaskonnaga kõrgetasemelisel kohtumisel, millest võtsid teiste hulgas osa ka mitu ministrit mõlemalt poolt piiri.
USA välisminister Antony Blinkeni juhitav delegatsioon kohtus Mehhiko presidendi Andrés Manuel López Obradori ja tema kaaskonnaga kõrgetasemelisel kohtumisel, millest võtsid teiste hulgas osa ka mitu ministrit mõlemalt poolt piiri. Foto: Raquel Cunha / Reuters / Scanpix

Mehhiko president Andrés Manuel López Obrador ütles kolmapäeval, et saavutas USA tippametnikega tähtsaid kokkuleppeid üha kasvava rändeprobleemi küsimuses kui ka teistel teemadel.

López Obrador kiitis läbirääkimisi USA välisministri Antony Blinkeni ja USA sisejulgeolekuministri Alejandro Mayorkasega pealinnas Mexicos ning seda, et kõnelustel räägiti otsekoheselt majanduskoostööst, julgeolekust ja rändest.

«Jõuti tähtsatele kokkulepetele meie rahvaste ja riikide hüvanguks,» ütles López Obrador sotsiaalmeediplatvormil X üksikasju lisamata. «Mitte kunagi varem pole rohkem kui praegu olnud heanaaberlik poliitika asendamatum.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles