ÜK Tööpartei juht loodab ilmselt aasta teises pooles peetavatel üldvalimistel muuta riigi senist kurssi

Copy
Tööpartei esimees sir Keir Starmer pidas Bristoli teaduspargis kõne, millega käivitas valimiskampaania, et tõmmata selgeid eraldusjooni oma erakonna ja peaminister Rishi Sunaki Konservatiivse Partei vahele.
Tööpartei esimees sir Keir Starmer pidas Bristoli teaduspargis kõne, millega käivitas valimiskampaania, et tõmmata selgeid eraldusjooni oma erakonna ja peaminister Rishi Sunaki Konservatiivse Partei vahele. Foto: Stefan Rousseau / PA Wire / Scanpix

Kauaoodatud üldvalimised sel aastal annavad Ühendkuningriigile võimaluse tulevik tagasi saada, ütles opositsioonijuht Keir Starmer neljapäeval; veidi varem väljendas peaminister Rishi Sunak seisukohta, et valimised peetakse aasta teises pooles.

Opositsioonilise Tööpartei liider tutvustas uue aasta esimesel suurel esinemisel telekanalites edastatud pikas kõnes «lootuse projekti».

Sunak, kelle Konservatiivne Partei on olnud võimul alates 2010. aastast, ei ole küll valimiste aega veel välja kuulutanud, kuid ta ütles, et need peetakse sel aastal, eeldatavasti aasta teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles