Soome politsei tabas kolm Eestist pärit juveeliröövlit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juveelikaupluse vitriin
Juveelikaupluse vitriin Foto: Caro / Scanpix

Soome politsei pidas kinni kolm Eestist pärit meest, keda kahtlustakse Helsingi kesklinnas asuva juveelipoe röövimises, edastas agentuur STT.

Kolmapäeva õhtul Helsingi kesklinnas Forumi kaubanduskeskuses juveelipoodi röövinud mehed olid politsei andmetel enne röövi kaardistanud mitu erinevat sihtmärki. Agentuuri teatel rööviti kolmapäeval kahte Helsingi kesklinnas asuvat juveelpoodi, lisaks Forumi keskuses asuvale poele ka Keskuskatul asuvat äri. Politsei andmetel ei ole röövid seotud.

Politsei teatel oli meeste tegevus «professionaalselt» kavandatud ja läbi viidud. Nii suhtlesid poodi sisenenud röövlid poe läheduses viibiva kolmanda kaasosalisega raadio teel. Politsei tabas kolm röövlit vanuses 24, 28 ja 38 aastat röövitud juveelipoe lähinaabrusest. Röövsaak, mille väärtus küündis STT teatel kümnetesse tuhandetesse eurodesse, saadi kätte.

Samal päeval Keskuskatu tänava röövis kahtlustatavana on kinni peetud neli välismaast. Kurjategijad tabati vähem kui tunni ajaga. Politsei sai kätte lõviosa röövsaagist, mille väärtust hinnatakse 30 000 eurole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles