VIDEO Skandaalne Vene suunamudija viskas kahekuuse lapse lumehange

Postimees
Copy
Sergei Kosenko 2021. aastal.
Sergei Kosenko 2021. aastal. Foto: SONNY TUMBELAKA/AFP/Scanpix

Miljonite jälgijatega Vene sotsiaalmeediastaar ja blogija Sergei Kosenko postitas ühismeediasse video, kus viskas oma kahekuuse beebi lumehange.

Perega Prantsusmaa suusakuurordis Courchevelis talvepuhkust nautiv Kosenko sattus pahameele alla, kui postitas ühismeediasse video, kus ta oma kahekuuse poja lumehange viskab.

Postituse alla on jäetud kümneid hukkamõistvaid kommentaare. «Oodake, see peaks naljakas olema?» märkis üks. «Ma ei viskaks oma koerigi niiviisi ja keegi viskab oma last hauda,» pahandas teine.

Pärast video avaldamisele järgnenud pahameeletormi kirjutas Kosenko, et tema poeg Leo magab rõõmsalt ning väitis, nagu videos oleks üleüldsegi tegemist olnud nukuga. Lisaks ütles ta, et katsetas koos naisega ise ka lume sisse hüppamist ning jäi ellu.

Video jäi silma ka Venemaa riigiduuma perekaitsekomisjoni esimehele Nina Ostaninale, kes ütles Telegrami-kanalile «SHOT», et lähipäevil saadetakse ametivõimudele kaebus, kuna videos nähtut võib pidada lapse julmaks kohtlemiseks.

Jaroslavlist pärit Kosenko sattus 2021. aastal avalikkuse huviorbiiti, kui korraldas toona rangete koroonapiirangutega Indoneesia saarel Balil suure peo, misjärel ta riigist viivitamatult välja saadeti.

Kosenkol on Instagramis ligi 7 miljonit jälgijat.

Kosenko elukaaslane on tuntud blogija ja laulja Sasha Belair.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles